New Build

This recently constructed neo Victorian house is a clever blend of sympathetic architecture and an elegant interior scheme. The brief was to create a family home and being involved from the planning stage gave Philip and Stephen the opportunity to work with the house and the owners at every stage, from the lighting scheme to the integrated sound and vision system, the bespoke kitchen and bedroom furniture to the hand made door locks. Exacting detailing and subtle use of colour and texture has created a stunning home. Pivotal pieces of furniture were designed and commissioned by The Treehouse for this house.

"It was an absolute delight working with the Treehouse - and we're so thrilled with the results. They made what at times seemed quite a daunting process into a real pleasure"

Photograph of a room designed by The Treehouse Interiors
Drawing room
Follow usFollow The Treehouse Interiors on FacebookFollow The Treehouse Interiors on Twitter
Interior Deisgn